Wilt u extra aandacht besteden aan het seizoen of de feestdagen? Dan vullen wij uw reguliere boodschappenpakket graag aan met een aantal lekkere seizoensspecials. Dit kan variëren van een volledige paaslunch tot lekkernijen voor Sinterklaas of smaakvolle oliebollen richting het einde van het jaar. De mogelijkheden zijn eindeloos…

Pasen

Een paasstol voor bij de lunch, lekkere paaseitjes voor bij de koffie of een compleet paasontbijt; voor ons is niet te gek. Laat ons weten wat voor paasproducten u wenst en wij regelen het voor u.

Sinterklaasassortiment

Gaat u sinterklaas vieren op uw kinderdagverblijf of wilt u uw medewerkers verrassen met een lekkere chocoladeletter? Wij bieden een lekker en veelzijdig sinterklaasassortiment.

Oliebollen

We noemen ze ook wel ‘de lekkerste oliebollen van het Noorden’. En dat zijn ze ook. De perfecte verrassing voor uw klanten, cliënten of medewerkers. U geeft de aantallen door, wij bezorgen ze bij u op het moment dat u wenst.

Kerstpakketten

Wilt u aan het einde van het jaar een mooi kerstpakket cadeau geven? Dan hoeft u niet op zoek naar een speciale kerstpakkettenleverancier. Wij regelen dit namelijk graag voor u. Uiteraard netjes verzorgd in een mooie verpakking én voorzien van de meest smaakvolle lekkernijen.

Heeft u interesse in één van onze seizoensspecials? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!