Wilt u uw klanten, cliënten of zakelijke relaties verrassen met een relatiegeschenk? Dan is Jumbo Bedrijfsservice wederom de partij voor u. Wij stellen naar wens een uniek relatiegeschenk voor u samen dat past bij uw doelgroep.

Kerstpakketten

Het kerstpakket is misschien wel een van de meest populaire relatiegeschenken. Dit geschenk wordt vaak cadeau gedaan aan medewerkers of leveranciers. Op basis van uw unieke wensen stellen wij een feestelijk pakket samen dat past bij de aard van uw bedrijf én de ontvanger. En het makkelijke is dat u niet op zoek hoeft naar een nieuwe kerstpakkettenleverancier. Integendeel: u bestelt ze gewoon bij uw vertrouwde Jumbo Bedrijfsservice.

Wil je onze standaardpakketten bekijken? Klik hier.

Overige cadeaupakketten

Wilt u een ander pakket cadeau geven? Een beterschapspakket voor een zieke medewerker bijvoorbeeld of een geboortepakket voor een moeder die pas een kindje heeft gekregen? Alles is mogelijk bij Jumbo Bedrijfsservice. Wij zien het als een uitdaging om samen met u een leuk en verrassend pakket samen te stellen waar u gegarandeerd hoge ogen mee scoort!

Neem contact met ons op om te kijken wat voor mogelijkheden er zijn