Dé zorg voor uw boodschappen

Vanuit onze ervaring weten wij hoe de zorg in Nederland aan het veranderen is. Steeds meer woonvoorzieningen gaan over naar kleinschaligheid. Maar hoe druk elke medewerker het ook heeft, er moeten wel boodschappen worden gedaan. Jumbo Bedrijfsservice neemt dit graag uit handen.

Volledige boodschappenservice

Wij kunnen u helpen om het beste assortiment samen te stellen voor uw organisatie. In dat geval houden wij alle acties scherp in de gaten en kijken wij welke merken voor u het voordeligst zijn.  Bovendien leveren wij tot in de keuken. Dit scheelt u een hoop tijd en moeite. Heeft u een sterke voorkeur voor bepaalde merken of producten? Geen probleem, wij houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen.

Zelf online bestellen

Natuurlijk kunt u ook zelf via de JUMBO webshop uw bestelling plaatsen. U ontvangt dan een zakelijke inlogcode en wachtwoord van ons, waarmee u via onze landelijke webshop kunt bestellen. De dichtstbijzijnde JUMBO-bezorger komt uw boodschappen dan bij u aan de deur bezorgen. Heeft dit uw voorkeur? Dan geven we u graag alvast een paar handige bespaartips:

  • huismerken hebben de beste prijskwaliteitverhouding
  • in veel gevallen volstaat ook het budgetmerk
  • kies zoveel mogelijk voor voordeelverpakkingen
  • let op de wekelijkse aanbiedingen
  • bij hoge korting voor meerdere weken inslaan

Lekker makkelijk!

Of u het doen van de boodschappen nu volledig aan ons uitbesteed, of zelf online uw boodschappen doet; Jumbo Bedrijfsservice maakt boodschappen doen veel makkelijker! U bespaart kostbare tijd, u hoeft niet zelf die drukke supermarkt in en ook het sjouwen met zware boodschappen is verleden tijd. Makkelijk toch?

Wilt u voortaan ook uw boodschappen laten bezorgen door Jumbo Bedrijfsservice? Neem vandaag nog contact met ons op!