Als kinderopvang of peuterspeelzaal wilt u zich het liefst volledig richten op de kinderen. Daarom doet Jumbo Bedrijfsservice graag de boodschappen voor u. Zo kunt u zich op de kinderen focussen en profiteert u tegelijkertijd van betaalbare boodschappen, tijdwinst én bezorging tot in de keuken!

Wij denken mee

Bij Jumbo Bedrijfsservice denken we van A tot Z met u mee. Wilt u de boodschappen graag tijdens de slaapjes ontvangen of juist liever aan het einde van de middag? Geen probleem, onze bezorgers zijn er op het moment dat u wenst. Als er iets in de aanbieding is attenderen wij u daarop, zo kunt u flink besparen. Bovendien wordt het assortiment altijd aangepast aan uw wensen. Organiseert u een paasontbijt? Dan zorgen wij voor lekkere paasproducten in de juiste hoeveelheden. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor sinterklaas of kerst.

Boodschappenlijstje of online bestellen?

U kunt ons zoveel mogelijk vrijlaten in het samenstellen van uw boodschappenpakket, maar u kunt ook uw boodschappenlijstje aan ons doorgeven. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de bestelling online te plaatsen via Jumbo.com. Met uw zakelijke inloggegevens bestelt u op de normale manier uw boodschappen via de webshop. U krijgt dan gewoon uw dichtstbijzijnde JUMBO-bezorger bij u aan de deur voor de bezorging.

De voordelen van Jumbo Bedrijfsservice

Boodschappen laten bezorgen via de Jumbo Bedrijfsservice biedt veel voordelen. We sommen er graag een paar voor u op:

  • snelle levering op het tijdstip dat u past
  • aandacht voor alle rondlopende kinderen
  • vaste bezorgers
  • assortiment dat past bij uw kinderdagverblijf
  • huismerken met de beste prijskwaliteitverhouding
  • Jumbo allerslimste koop: de laagste prijsgarantie tegen de beste kwaliteit
  • groot voordeel verpakkingen: scheelt wel tot 33% in prijs
  • aantrekkelijke weekaanbeidingen, seizoenaanbiedingen en jaaraanbiedingen

Wilt u ook boodschappen bestellen via Jumbo Bedrijfsservice? Neem contact op voor meer informatie!