Voor 0.00 uur bestellen is de volgende dag geleverd

Wij bezorgen van Groningen tot aan Drachten. Bestelt u voor middernacht? Dan kunnen wij de volgende dag al leveren. Daarnaast kunt u de boodschappen ook zelf ophalen bij een Pick Up Point bij u in de buurt. Wij leggen u graag uit hoe het werkt…

Zo werkt bezorgen

Wij bezorgen uw boodschappen op het moment dat u wenst. Wilt u ze het liefst zo snel mogelijk ontvangen? Bestel ze dan vóór 24:00 uur. Normaalgesproken heeft u de boodschappen dan de volgende dag in huis. Houdbare artikelen ontvangt u in speciale stevige boodschappenkratten. Voor deze kratten rekenen wij 4 euro statiegeld. Dit bedrag wordt weer verrekend bij elke volgende levering. Vers- en diepvriesartikelen leveren wij vanuit koelboxen onder HACCP-voorwaarden. We halen de artikelen pas uit de koelboxen als we bij u op locatie zijn. De koelboxen zijn voorzien van koelelementen of vriesijs om een goede temperatuur te garanderen. Wij bezorgen dus niet alleen snel, maar ook kundig en verantwoord!

Zo werkt afhalen

U kunt uw boodschappen laten bezorgen, maar u kunt ze ook zelf ophalen bij een Pick Up Point bij u in de buurt. Dit is vooral makkelijk als u liever niet gestoord wilt worden tijdens uw werk of als u buiten kantoortijden uw boodschappen wilt ophalen.

De volgende winkels bieden een Pick Up Service aan:

  • Jumbo Bedum
  • Jumbo Reitdiephaven (Groningen)
  • Jumbo Euroborg (Groningen)
  • Jumbo Industriepark (Leek)
  • Jumbo Drachten (stationsweg)

Heeft u een Pick Up Point bij u in de buurt gevonden? Geef het aan ons door. Dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling op het juiste moment klaarstaat bij het Pick Up Point van uw keuze. Meer weten over de bezorging van Jumbo Bedrijfsservice? Neem contact met ons op.

Onze medewerkers leggen u graag uit hoe het werkt!