De oplossing voor รบ!

Heeft u een eigen bedrijf of kantoor? Dan weet u als geen ander dat het doen van de zakelijke boodschappen veel tijd kost. Jumbo Bedrijfsservice heeft de oplossing voor u. Wij doen uw boodschappen en bezorgen ze meteen bij u op de zaak. Zo heeft u nergens meer omkijken naar.

Ontdek de voordelen

Met een zwaarbeladen winkelwagen door een drukke supermarkt manoeuvreren, terwijl u eigenlijk genoeg andere dingen te doen heeft? Dat scenario is dankzij Jumbo Bedrijfsservice voorgoed verleden tijd. Wij doen namelijk de boodschappen voor u. Bovendien bezorgen we alles tot aan de deur. Zo heeft u altijd makkelijk, snel en voordelig de boodschappen voor uw bedrijf of kantoor in huis.

Wij bieden onder andere de volgende voordelen:

  • Groot assortiment verse producten, nog steeds lekker vers bij levering
  • Snelle bezorging op het tijdstip dat u wilt
  • Profiteren van de aantrekkelijke weekacties van Jumbo
  • Gevarieerd lunchpakket voor al uw medewerkers, eventueel naar wens samengesteld.
  • Benieuwd naar de verschillende opties die onze bedrijfsservice te bieden heeft? Kijk snel op de pagina "Wat zijn de mogelijkheden".

Liever zelf bestellen?

Wilt u graag de controle houden over de inhoud van uw boodschappenpakket? Dan kunt u een boodschappenlijstje naar ons sturen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf online uw bestelling doen via de Jumbo-webshop. Met uw zakelijke inloggegevens bestelt u eenvoudig uw boodschappen en u krijgt gewoon uw dichtstbijzijnde JUMBO-bezorger bij u aan de deur voor de bezorging.

Wilt u graag meer weten over onze bedrijfsservice? Neem vandaag nog contact met ons op en wij leggen u graag uit hoe het werkt!

Ja, ik wil een zakelijk account bij Jumbo

Ik heb een andere vraag